lunes

La aventura de educar en familia


VIERNES, 18 DE FEBRERO
Maria Carme Boqué
RESUELVE LOS CONFLICTOS PACÍFICAMENTE EN CASA,EN LA ESCUELA Y EN EL MUNDO
Llicenciada en Ciències de l’Educació (UAB). Doctora en Pedagogia (URL). Mestra (UAB). Postgraduada en mediació i resolució de conflictes (URL)
Membre de diferents associacions del món educatiu i de l'àmbit de la gestió positiva de conflictes: Arreglem-ho! Grup de treball en mediació i transformació de conflictes de l'Associació de Mestres Rosa Sensat Formadora i col·laboradora del Departament d'Ensenyament als programes de Mediació i Convivència als centres docents d'Educació Secundària Directora del curs de Postgrau de Mediació de l'Associació intercol·legial per a la Promoció de Serveis a al Mediació i la Universitat Ramón Llull. Codirectora de curs de Postgrau de Mediació de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i la Universitat Autònoma de Barcelona.

VIERNES, 4 DE MARZO
Arantxa Coca
DESARROLLO EMOCIONAL EN LA INFANCIA Llicenciada en Psicopedagogia (URL)
Analista Transaccional.
Treballa com terepèuta i investigadora des de fa dotze anys al seu propi centre de psicologia a Barcelona, dedicat en exclusivitat als trastorns d'angústia, ansietat infantil i adulta i als conflictes familiars. És formadora de terapèutes i assessora psicopedagògica de diversos centres escolars. Col·laboradora habitual en diversos programes radiofònics i televisius sobre la infància i les relacions humanes.

EN EL PALACIO DE CONGRESOS A LAS 19 HORAS

No hay comentarios: